Ratings & Member’s vote: questions & answers
Very Gay Dating
logo     GAY DATING         LOG IN         REGISTER         SEARCH         NEW WITH PHOTOS         TOP 100 GAY MEN         TIPS & ADVICES         GAY BLOG

Gay Dating

– Log In >>>
– Register >>>
– Search profiles
– New profiles with photos  new!
– Tips and Advices
– Gay Blog  new!
– Questions & Answers
– Support
Registration >>>
5,706 gay men have joined us already
Join us … >>>
Browse & meet gay men:
city/country


photo
Advanced search >>>
From top 100 gay men:

Tomas91, 21, London

Gay Dating

View Top 100 gay men >>>
Browse popular gay dating search queries:

From the Tips & Advices:

Gay Oral Sex: A Deep Throat
Deep throat (or ‘swallowing’) is a kind of oral sex. In this case the erect dick should be inserted into both mouth and throat for its full length. It is an advanced oral sex technology…


Read more… >>>
Gay dating

Ratings & Member’s vote: questions & answers

1. Which profiles participate in the ratings?
2. Which photos can’t participate in the ratings?
3. In which rating will my profile participate – Top 100, Top 100 Erotica etc.?
4. My photo has been rejected from participating in the ratings. What can i do?
5. Where can i see My rating?
6. How are the ratings being calculated?
7. How often are the ratings updated?
8. Does my rating nullify when i change my main photo?
9. I live in the small city – majority of those who view my profile are from my own city, and there is few of them. Will my rating be less than of those who live in a big cities?
10. How to enable Member’s vote?
11. For how long the results of the “Member’s vote” are kept?
12. Does “Member’s vote” affect the rating results?
13. Where can i cancel my participation in the ratings and disable “Member’s vote”?
14. Can i disable “Member’s vote” and my participation in the ratings separately?
15. I have canceled my participation in the ratings, but then i have changed my mind. How to enable it again?
16. How to raise my rating?


1. Question: Which profiles participate in the ratings?

Answer: Profiles with GOOD QUALITY main photo (photo 1) approved by the moderator.


2. Question: Which photos can’t participate in the ratings?

Answer:
– low quality photos (the moderator decides)
– photos depicting the face too small (mostly a person on the background of huge landscape)
– photos “without face” (cut, painted etc.)
– offensive photos
– photos not meeting the Terms & Conditions of Photo Publishing


3. Question: In which rating will my profile participate – Top 100, Top 100 Erotica etc.?

Answer: It depends on your main photo (photo 1). Which rating exactly – the moderator decides. If you want to participate in another rating change your main photo (photo 1) with a one more appropriate for the rating you want.


4. Question: My photo has been rejected from participating in the ratings. What can i do?

Answer: Change your main photo (photo 1) with a more appropriate one.


5. Question: Where can i see My rating?

Answer: Member’s menu (on the left) > My ratings

In addition you can view each rating by different countries (see menu at the bottom of the page of each rating).


6. Question: How are the ratings being calculated?

Answer:
Quantity and sum of the votes (Member’s vote) +
Quantity of the views of your profile +
Quantity of the views of your photos +
Quantity of the views of your Sexual profile +
Quantity of the members who added you to their Favorites


7. Question: How often are the ratings updated?

Answer: The ratings are updated regularly.


8. Question: Does my rating nullify when i change my main photo?

Answer: No. When you change your main photo (photo 1) your rating will become “frozen” (but will not nullify) till your new main photo and your profile will be viewed again by the moderator and approved for the ratings. Your rating (numbers) is kept without any changes.


9. Question: I live in the small city – majority of those who view my profile are from my own city, and there is few of them. Will my rating be less than of those who live in a big cities?

Answer: Absolutely not. While calculating the ratings we use the compensating system which equalizes any member regardless where is he from.


10. Question: How to enable Member’s vote?

Answer: “Member’s vote” feature is enabled only in the profiles with a unique address, e.g. verygaydating.com/profile/Name

To assign a unique address for your profile please click here.

You can rate other members and vote for them by choosing the option “rate members” in the Search. Note: one profile can be rated only once.


11. Question: For how long the results of the “Member’s vote” are kept?

Answer: For one month.


12. Question: Does “Member’s vote” affect the rating results?

Answer: Yes. More details in the question 6.


13. Question: Where can i cancel my participation in the ratings and disable “Member’s vote”?

Answer: Member’s menu (on the left) > My ratings
Click “To cancel your participation…” (at the bottom of the page)


14. Question: Can i disable “Member’s vote” and my participation in the ratings separately?

Answer: No, it’s impossible.


15. Question: I have canceled my participation in the ratings, but then i have changed my mind. How to enable it again?

Answer: Please write to the Support.


16. Question: How to raise my rating?

Answer: Some advice could be found here.


Read our: Terms & Conditions of Service and Terms & Conditions of Photo Publishing.

We welcome your feedback, comments and additional questions. Contact us here.



To the top >>>
Questions & Answers >>>

Sign Up Now
to access all features!

Profiles:

Total – 5,706
New per week – 75
New with photos – new!
Profiles with videos – 193
Videos – 280
Top 100 – rating
Top 100 Erotica – rating
Random posts from Blog:

Sexy swimmer
Sexy swimmer
Face to face
Face to face
Sign of the month – Aries
March 21 – April 20
Gay Horoscope … >>>


Gay Horoscope >>
Twitter Facebook Default


Terms & Conditions

Questions & Answers

Links

Contact Us

Some pages of this site may contain gay oriented materials suitable only for those aged 18 and over.   0.2
For more information, see our Terms & Conditions of Service and Terms & Conditions of Photo Publishing.


Copyright © 2011-2013 Very Gay Dating – All rights reserved
No part of this of this site may be reproduced in any form or by any means.