Contacts & messages: questions & answers
Very Gay Dating
logo     GAY DATING         LOG IN         REGISTER         SEARCH         NEW WITH PHOTOS         TOP 100 GAY MEN         TIPS & ADVICES         GAY BLOG

Gay Dating

– Log In >>>
– Register >>>
– Search profiles
– New profiles with photos  new!
– Tips and Advices
– Gay Blog  new!
– Questions & Answers
– Support
Registration >>>
5,709 gay men have joined us already
Join us … >>>
Browse & meet gay men:
city/country


photo
Advanced search >>>
From top 100 gay men:

Wahyu Ezter, 20, Los Angeles

Gay Dating

View Top 100 gay men >>>
Browse popular gay dating search queries:

From the Tips & Advices:

Gay Horoscope
People meet each other. They fall in love with each other, but sometimes they part. But there is a measure against a mistaken partner selection. One may use a gay horoscope…


Read more… >>>
Gay dating

Contacts & messages: questions & answers

1. Message window would not open. What to do?
2. The “Send” button is missing. What to do?
3. How can i disable notifications about new messages / admirers?
4. Is there any restrictions with the number of contacts and messages?
5. “Favorites” folder. How does it work and why do i need it for?
6. “Regular” contacts folder. How does it work and why do i need this folder for?
7. “Deleted” contacts folder. How does it work?
8. “Me in Favorites” or “Mirror”. What is it?
9. What does the small hearts beside the name mean?


1. Question: Message window would not open. What to do?

Answer: Go to “Message viewing settings” and choose option 2 or 3.


2. Question: The “Send” button is missing. What to do?

Answer: The same as in the previous question. Go to “Message viewing settings” and choose option 2 or 3.


3. Question: How can i disable notifications about new messages / admirers?

Answer: You can disable any notifications here.


4. Question: Is there any restrictions with the number of contacts and messages?

Answer: Currently there is no restrictions.


5. Question: “Favorites” folder. How does it work and why do i need this folder for?

Answer:

– this folder can contain any members, even those with whom you have not exchanged messages

– only you can add members to this folder

Why do i need “Favorites” folder for?

– it is a great occasion to make a love token to the guy you like and attract his attention to you. From now on, he will see a small heart beside your name – a trifle, but pleasant…

– it is an opportunity to increase the rating of the guy you like (adding to Favorites increases the rating)

Will the member know that i have added him to Favorites?

Yes, of course.


6. Question: “Regular” contacts folder. How does it work and why do i need this folder for?

Answer:

– this folder contains only those members with whom you have exchanged messages (he wrote you or you wrote him)

– members are being added to this folder by the system the moment first message (to you or from you) is sent

Why do i need “Regular” contacts folder for?

– it is the main folder (folder by default) for working with your contacts and messages.


7. Question: “Deleted” contacts folder. How does it work?

Answer:

– this folder contains the Very Gay Dating members whom you have deleted from your “Favorites” or “Regular” contacts folders

– members are being added to this folder only by you

Why do i need “Deleted” contacts folder for?

– you will not recieve any notifications about new messages sent by the “deleted” members

– messages from the “deleted” members are not being marked as “new” in the main menu

Will the member know that i have “deleted” him?

No.

Does adding to the “Deleted” contacts decreases his rating?

No, it doesn’t affect the rating of the profile.

How often deleted contacts are being erased?

Deleted contacts will be erased automatically in 2 days (if you don’t restore them before it, of course).


8. Question: “Me in Favorites” or “Mirror”. What is it?

Answer:

– this folder contains the members who have added you to their “Favorites” folder

– you cannot add to this folder

The more members i have in this folder the bigger is my rating. Is it right?

Yes, of course.

Where can i find “Me in Favorites” folder?

The folder “Who added Me to Favorites?” is located in the center of the page “My profile”.


9. Question: What does the small hearts beside the name mean?

Answer:

1 heart – the member have added you to his Favorites or you have added this member to your Favorites

2 hearts – you both have added each other to the Favorites


Read our: Terms & Conditions of Service and Terms & Conditions of Photo Publishing.

We welcome your feedback, comments and additional questions. Contact us here.



To the top >>>
Questions & Answers >>>

Sign Up Now
to access all features!

Profiles:

Total – 5,709
New per week – 76
New with photos – new!
Profiles with videos – 193
Videos – 280
Top 100 – rating
Top 100 Erotica – rating
Random posts from Blog:

Guy of the day Andreas
Guy of the day Andreas (5 pictures)
Hunky guy of the day
Hunky guy of the day
Sign of the month – Aries
March 21 – April 20
Gay Horoscope … >>>


Gay Horoscope >>
Twitter Facebook Default


Terms & Conditions

Questions & Answers

Links

Contact Us

Some pages of this site may contain gay oriented materials suitable only for those aged 18 and over.   0.2
For more information, see our Terms & Conditions of Service and Terms & Conditions of Photo Publishing.


Copyright © 2011-2013 Very Gay Dating – All rights reserved
No part of this of this site may be reproduced in any form or by any means.