General questions & answers
Very Gay Dating
logo     GAY DATING         LOG IN         REGISTER         SEARCH         NEW WITH PHOTOS         TOP 100 GAY MEN         TIPS & ADVICES         GAY BLOG

Gay Dating

– Log In >>>
– Register >>>
– Search profiles
– New profiles with photos  new!
– Tips and Advices
– Gay Blog  new!
– Questions & Answers
– Support
Registration >>>
5,706 gay men have joined us already
Join us … >>>
Browse & meet gay men:
city/country


photo
Advanced search >>>
From top 100 gay men:

Michael Col, 31, Cardiff

Gay Dating

View Top 100 gay men >>>
Browse popular gay dating search queries:

From the Tips & Advices:

12 Rules of Gay Anal Sex
There are 12 simple rules which are to tell you how to begin, where to continue, when to finish and how to get the maximum pleasure from the gay anal sex with your beloved one…


Read more… >>>
Gay dating

General questions & answers

1. I can’t log in to the Very Gay Dating. What to do?
2. I’m constantly being logged out and the site asks me to log in again and again. What to do?
3. My city (country) is not in the list. What to do?
4. Sexual & Soul profiles – % of filling.
5. I want to assign a unique address for my profile. How do I do it?
6. Why “Views per day” of my profile varies from one hour to another?
7. What can I do to get my profile viewed more?
8. How do I change the email address and/or password in my profile?
9. How do I delete my profile?
10. Is it possible to recover my deleted profile?


1. Question: I can’t log in to the Very Gay Dating. What to do?

Answer: To Log In to the Very Gay Dating use your email and password which you entered during the Registration.

If you have forgotten your password or email, please click here.


2. Question: I’m constantly being logged out and the site asks me to log in again and again. What to do?

Answer: Cookies are not enabled on your browser. Cookies must be enabled for accessing the Very Gay Dating site.

For more information about how to enable cookies in your browser please click here.


3. Question: My city (country) is not in the list. What to do?

Answer: Choose closest city (country) which is in the list. Fill in your actual city (country) into the additional field “City, if missing in the previous list”.

Cities are being added to the list automatically when minimum number of members from the city is reached.


4. Question: Sexual & Soul profiles – % of filling.

Answer: The Sexual & Soul profiles were developed with the help of psychologists experienced in working with gay people. Initial recommendation was filling in at least 80% of the profile.

Furthermore, when the profiles were being tested, for a few weeks we have been conducting extensive polls for gay dating members about different aspects of the profiles, such as: number of questions, wording of the questions and their answers, percentage of filling of the profiles.

We have recieved hundreds of feedbacks and comments. Mandatory filling MOST of the questions in the profiles was unanimous opinion of the majority and logically explainable: if you click “View Sexual profile”, you will expect to view the profile proper, not couple of random answers “just clicked for fun”.


5. Question: I want to assign a unique address for my profile. How do i do it?

Answer: Your profile will have a unique address, like verygaydating.com/profile/Name. To assign a unique address for your profile click here.

The Name (unique address) of your profile is neither connected with your Login (email) nor connected with the Name in your personal profile, and may be different or the same, it’s up to you.

Pay attention! You can’t change a unique address once assigned.


6. Question: Why “Views per day” of my profile varies from one hour to another?

Answer: System counts views of your profile per last 24 hours only. Example: May 31, 20:00 – 24 hours = May 30, 20:00. Any earlier views (e.g. May 30, 19:50) don’t count anymore.


7. Question: What can I do to get my profile viewed more?

Answer:
a. Upload your good quality photos. Your main photo (photo 1) should be the best photo ever taken of you.
b. Fill in all of your profiles, write about yourself honestly and openly.
c. Check your contacts and messages daily and answer to the old and new acquaintances.
d. Send emotions to the guys you like.
e. Add to your Favorites the guys you like most.


8. Question: How do I change the email address and/or password in my profile?

Answer: Member’s menu > My settings > Paragraph 4
or click here.


9. Question: How do I delete my profile?

Answer: Log in and click here.


10. Question: Is it possible to recover my deleted profile?

Answer: No, it’s impossible. When your profile is being deleted all of your information is being erased from our database.


Read our: Terms & Conditions of Service and Terms & Conditions of Photo Publishing.

We welcome your feedback, comments and additional questions. Contact us here.



To the top >>>
Questions & Answers >>>

Sign Up Now
to access all features!

Profiles:

Total – 5,706
New per week – 75
New with photos – new!
Profiles with videos – 193
Videos – 280
Top 100 – rating
Top 100 Erotica – rating
Random posts from Blog:

A little pregnant men
A little pregnant men
How do you like my outfit today?
How do you like my outfit today? (4 pictures)
Sign of the month – Aries
March 21 – April 20
Gay Horoscope … >>>


Gay Horoscope >>
Twitter Facebook Default


Terms & Conditions

Questions & Answers

Links

Contact Us

Some pages of this site may contain gay oriented materials suitable only for those aged 18 and over.   0.2
For more information, see our Terms & Conditions of Service and Terms & Conditions of Photo Publishing.


Copyright © 2011-2013 Very Gay Dating – All rights reserved
No part of this of this site may be reproduced in any form or by any means.